Anunţuri, Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 18, 2014 at 11:06

Adina Valean gazduieste cina de deschidere a Summit-ului European pentru inovare

by

6th_EIS_banner_Square-702x336Ieri, 17 noiembrie, Adina Valean, in calitate de membru al Knowledge4Innovation, alaturi de Jerzy Buzek, Presedintele Comisiei parlamentare pentru Industrie, Cercetare si Energie, a gazduit cina de deschidere a celui de-al saselea summit european dedicat inovarii.

La dezbatere, au participat Comisarul Gunther Oettinger si invitatul special, Christoph Reese, autorul cartii “Silicon Valley. What we can expect from the most powerful valley on earth”. De asemenea, au fost prezenti si alti europarlamentari, oficiali UE si reprezentanti ai industriei.

Discutiile s-au axat pe crearea unui cadru legislativ care sa incurajeze inovarea si digitalizarea in Uniunea Europeana. “A fost intotdeauna una din preocuparile mele majore sa inteleg cum putem inova mai mult in Europa si cum ne putem folosi mai bine si mai eficient de resursele erei digitale. Sper ca discutiile pe durata summit-ului sa ofere raspunsuri la aceste intrebari”, a declarat Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European.

Summit-ul se desfasoara in perioada 17-20 noiembrie la Parlamentul European, in Bruxelles.

valean.eu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page