Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 4, 2013 at 19:12

Acţiune a Cadrelor Inspecţiei de Prevenire ISU în colaborare cu S.V.S.U.

by

convocare 033În data de 4 iunie a.c. , la sediul 2 al Primăriei Călăraşi, cadrele Inspecţiei de Prevenire au desfăşurat, în colaborare cu S.V.S.U. Călăraşi, o convocare de pregătire cu reprezentanţii societăţilor agricole

Astăzi, 04 iunie 2013, la sediul 2 al Primăriei Municipiului Călăraşi a avut loc o convocare de pregătire cu reprezentanţii a 11 societăţi comerciale, care au ca domeniu de activitate – cultivarea şi recoltarea cerealelor, şi care  îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului şi în localităţile învecinate.

Acţiunea a fost organizată de către locotenent–colonel Bucur Valentin – specialist în cadrul Inspecţiei de Prevenire şi şefii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi – Vâlcu Cristian (şef S.V.S.U.) şi Avramescu Vasilică (Cadru tehnic P.S.I.).

convocare 040În cadrul acestei convocări de pregătire cu reprezentanţii societăţilor cu profil agricol din zona municipiului Călăraşi au fost luate în discuţie şi dezbătute următoarele subiecte: prezentarea legislaţiei în vigoare cu modificările şi completările ulterioare privind măsurile de apărare împotriva incendiilor; măsurile generale de apărare împotriva incendiilor pe timpul utilizării focului deschis la arderea de mirişti, vegetaţie uscată şi resturi vegetale; măsuri specifice care trebuie adoptate în perioada secerişului şi a recoltării cu combine, cât şi modalităţile de obţinere a permisului de lucru cu focul, în condiţiile specificate de actele normative în vigoare cu incidenţă în domeniu (O.M.A.I. nr. 163 / 2007; O.M.A.I. nr. 615 / 2008)

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plt. maj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page