Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 4, 2014 at 21:19

Accesoriile statement de culoare turcoaz – noua tendinţă în materie de bijuterii

by

Festivităţile de la Hollywood sunt asociate cu eleganţa ţinutelor de lux, dar şi cu strălucirea bijuteriilor ce stabilesc tendinţele  în materie de modă şi accesorii. Anul acesta, vedetele covorului roşu au fost  bijuteriile masive accentul fiind pus pe colierele statement în nuanţe turcoaz.

portret

Actriţele Sofia Vergara şi Emma Roberts au fost apreciate pentru apariţiile spectaculoase, dar şi pentru faptul că şi-au accesorizat ţinutele all black cu bijuterii din pietre masive, de culoare turcoaz, combinate cu diamante sau perle delicate. Ambele vedete au fost votate in top 10 „Best in jewelry Golden Globes 2014” . Pe lângă faptul că aduce o pată de culoare ţinutelor, turcoazul impune un plus de eleganţă şi exuberanţă.

Chiar dacă la prima vedere colierele statement par a fi bijuterii potrivite pentru ţinutele de seară, designerii ne încurajează să le purtam chiar şi în timpul zilei. De exemplu, o ţinută office formată din pantaloni negri şi cămaşă albă va deveni sofisticată dacă o accesorizezi cu un colier supradimensionat.

Dacă eşti adepta stilului urban-chic poţi combina un inel supradimensionat şi o brăţară masivă pentru a întregi un outfit format din jeanşi, tricou basic, pantofi stiletto. Cu siguranţă vei avea o apariţie de neuitat.

bij

În outfiturile elegante, accesoriile turcoaz pot fi combinate cu piese vestimentare în culori neutre, apropiate de cea a pielii precum beigeul, dar şi cu nuanţe puternice de argintiu, fucsia sau violet. Mai mult, un alt avantaj îl constituie faptul că turcoazul se potriveşte oricărui tip de ten şi culoare de păr. Aşadar, accesorizează o rochie elegantă de seară cu o pereche de cercei candelabru sau un colier statement turcoaz. Îndrăzneşte să reinterpretezi stilul vedetelor de pe covorul roşu!

Sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page