Seducţie — iulie 8, 2013 at 20:39

8 zone erogene ale femeii pentru un maxim de plăcere

by

dragosteTrupul unei femei abundă de zone intens erogene.Trebuie doar să le descoperi și să le acorzi o atenție deosebită.

Bărbații au tendința să se rezume la sânii, fesele și vulva partenerei, dar pentru un orgasm mai intens, pentru o partidă de sex desăvârșită, partenera ta are nevoie de mai multă atenție.Ai aici câteva sfaturi pentru a reuși să îți aduci partenera pe culmile plăcerii:

1.Urechile

Porţiunea exterioară este cea mai sensibilă şi bogată în senzaţii, cum ar fi lobul urechii, marginea urechii şi porţiunea din spatele ei. Zona devine şi mai sensibilă, dacă îți simte respiraţia caldă, când îi şopteşti cuvinte fierbinţi… la propriu şi la figurat! Evită să folosești limba în interiorul urechii poate da senzații neplăcute.

2. Buzele

Unele femei susţin că au avut orgasm doar printr-o sesiune mai senzuală de săruturi. Multe dintre doamne şi domnişoare ating mai repede orgasmul, dacă primesc atingeri erotice pe buze: de la un deget plimbat pe suprafaţa lor până la săruturi franţuzeşti pline de pasiune. Mulţi specialişti susţin că buzele sunt cea mai erogenă zonă a femeilor. Nu degeaba atâtea susţin că şi-ar dori să fie mai des sărutate în timpul sexului.

3. Gâtul

Gâtul este cu siguranţă o zonă erogenă intensă. Experimentează cu săruturi fine, jocul senzual cu limba sau muşcăturile şi atingerile mai apăsate pentru a vedea ce anume îi provoacă senzaţii intense de plăcere şi ce anume îi displace.

4. Sânii

Din păcate bărbaţii se simt mai motivaţi să acorde atenţie bustului unei femei cu cât mărimea cupei este mai mare. Aşadar, dacă eşti posesoarea unei măsuri mai mici, e cazul să-i baţi câteva apropouri iubitul tău. Zona din jurul sfârcurilor este deosebit de sensibilă şi îţi poate oferi orgasme, fără stimularea zonei intime, dacă o atingi cu inspiraţie!

5. Buricul

Unii specialişti spun că există o legătură invizibilă între buric şi clitoris, iar alţii spun că atingerea buricului cu buzele şi limba transmite vibraţii punctului G. În mod cert zona buricului este încărcată erotic şi merită să o exploatezi!

6. Palmele

Palmele partenerei sunt încărcate erotic, în special centrul lor, aşa că nu uita să îți plimbi un deget peste această porţiune cât timp o ți de mână, fii sigur că va da gestului tău o conotaţie sexuală.  Un sărut fin în această zonă o poate face să sară peste preludiu direct la desert!

7. Coapsele

Zona inferioară a coapselor este adesea ignorată de vreme ce clitorisul şi vaginul se află în vecinătate. Află că stimularea zonei dimprejurul celei intime serveşte drept aperitiv sexual, căci îi incită simţurile, îi oferă o tensiune sexuală pe care o poţi tăia cu cuţitul şi o pregăteşte pentru savurarea actului sexual propriu-zis.

8. Picioarele

Călcâiul, glezna, zona din spatele genunchiului, toate aceste regiuni fac din picioare o zonă erogenă ce trebuie explorată. O zonă cu totul şi cu totul specială a picioarelor este însă formată din degete.

Degetele, în special cel mare, comunică cu zona intimă, de aceea stimularea lor cu buzele sau limba este extrem de erotică şi o aduce mai aproape de orgasm.

Sursa: www.impnews.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page