Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — aprilie 15, 2016 at 14:09

72 de persoane au fost selectate în vederea încadrării la Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Călăraşi

by

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi a organizat în data de 14 aprilie 2016, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

bursa locuri de muncaEvenimentul s-a desfăşurat atât la Călăraşi, în foaierul Casei de Cultură ”Barbu Știrbei”, cât şi la Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Au participat la bursă 27 de  agenţi economici (18 la Călărași și 9 la Oltenița), precum  şi 312 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

bursa locuri de munca (2)Angajatorii contactaţi pentru organizarea acestei acţiuni au oferit un număr de 435 de locuri de muncă vacante,  cele mai multe dintre acestea fiind în domeniile: transporturi, industrie, alimentație publică și confecții textile.

bursa locuri de munca (1)Au fost selectate în vederea încadrării 72 de persoane, 33 dintre acestea fiind încadrate pe loc în agricultură, comerț și construcții.

bursa locuri de munca (5)Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.)  şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.

bursa locuri de munca (3)Reamintim că evenimentul de astăzi face parte din seria acţiunilor desfăşurate de către Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană în perioada 4-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page