Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — iunie 30, 2015 at 15:13

7 motive pentru a te căsători cu o femeie complicată

by

Este un fapt dovedit că bărbații se tem de femeile puternice, independente și complicate. Ei cred că doar ei au dreptul de a fi complicați și de a face ceea ce-și doresc. Cu toate acestea, întâlnindu-te sau chiar căsătorindu-te o femeie complicată este un obiectiv plin de satisfacții. Într-adevăr poate că vei cheltui mult timp și efort pentru a-i câștiga inima și a o face să se îndrăgostească de tine, dar niciodată nu vei regreta că ai făcut-o. Iată, în cele ce urmează câteva atuuri pe care ar trebui să le iei în considerare dacă te vei căsători cu o fată complicată:

fata de luni1. Ea are așteptări prea mari

Atunci când femeia este suficient de curajoasă să-ți spună exact ce așteaptă de la tine, cred că ar trebui să te gândești de două ori înainte de a o părăsi dacă asta îți trece prima dată prin cap. Nu trebuie să fii de acord cu așteptările ei, mai ales dacă acestea sunt prea mari, dar poți urma unele dintre ele, pentru că asta poate însemna biletul tău câștigător în viață. Principalul este că așteptările ei să nu vină în cotradicție cu obiectivele tale.

2. Ea cere respect

Dacă la început o respecți pentru a-i obține simpatia, nu te opri niciodată din a-ți respecta soția complicată pentru că nu va înceta niciodată de a cere asta de la tine. Oricare ar fi motivul, baieții rar respectă fetele simple. Femeile simple sunt prea liniștite și ”lipicioase”. Ele nu au nevoie de respect, au nevoie de foarte multă atenție. În schimb, o femeie complicată vrea să fie tratată cu respect în orice clipă. Așa că, dragul meu, fă-ți un obicei din a respecta pe toți cei din jurul tău!

3. Ea este activă

A se uita toată ziua la TV sau petrece prea mult timp pe rețelele sociale, nu este pentru femeile complicate. Lor le place să fie productive și active. Pot depune o muncă imensă și apoi pot petrece până dimineața devreme. Dacă vei încerca să te întâlnești cu o femeie complicată, nu te vei simți niciodată plictisit, dar trebuie să fii plin de energie pe tot parcursul zilei și a nopții!

4. Îți va cultiva talentele

Când îți vei dori să te odihnești după o zi grea de muncă, ea nu va lăsa să faci asta. Ea va încerca să te ajute să-ți dezvolți talentele și să-ți facă din orice zi grea, una luminoasă. În timp ce o femeie simplă, banală, te poate lăsa să faci ce vrei, de exemplu să bei bere sau să te joci la jocurile video, o soție complicată nu-ți va lăsa talentele să moară, odată ce ea își dă seama că ai într-adevăr anumite aptitudini unice.

5. Te va face mai bun

O soție bună nu te va lăsa sa rămâi același, ea îți va aminti mereu că ai putea fi un om mai bun. Este dificil și necesită eforturi mari. Oricum, îți vei da seama cât de mult o iubești fiecare dată când vei vedea rezultatele acestor eforturi și odată cu asta vei înțelege cât de mult te iubește ea pe tine. Toți știm cât de nepoliticoși și agresivi putem fi atunci când cineva ne deranjează în mod constant. Cu toate acestea, o femeie complicată va găsi întotdeauna o modalitate fin mascată de a te face să fii interesat de a fi o variantă mai bună a ta.

6. Ea este o ființă expansivă

Da, se luptă cu tine în fiecare zi și nu nu obții nici o victorie în fața ei. Nu va fi mulțumită, iar tu vei fi mereu confuz despre ce vrea ea de la tine. Nu va fi întotdeauna de acord cu tine și te va face să fii nervos în fiecare zi, dar toate aceste lucruri îți vor face viața mai interesantă. Poate fi dificil să ai de-a face cu o femeie așa expansivă, dar este și mai greu să faci față unei femei care e mereu liniștită și calmă.

7. Ea este inteligentă

Din moment ce majoritatea femeilor complicate depun eforturi pentru perfecțiune, nu se opresc niciodată din învățat. Bărbații sunt prea leneși pentru a citi sau pur și simplu nu au o motivație pentru a-și îmbunătăți cunoștințele pe o bază, de zi cu zi. O femeie complicată te va inspira mereu să explorezi și să încerci lucruri noi și te va învăța să vezi lucrurile mici pe care alții nu le pot vedea. Femeile inteligente nu sunt așa de înspăimântătoare cum s-ar putea crede, dă-i o șansă și nici măcar nu vei observa ce persoană bună vei deveni într-un an.

Având o soție dulce, nevinovată, care întotdeauna este de acord cu tot ce spui este ușor, dar s-ar putea să o viață plictisitoare. Femeile simple sunt de fapt prea simple. Femeile complicate se străduiască să fie mai bune și încercă să-i ajute și pe alții să fie mai buni.

Deci, ești destul de îndrăzneț să fii împreună cu o femeie complicată? Sau, în cazul în care ești o fată complicată, crezi că e greu să-ți găsești adevărata ta dragoste?

L.M.

Și viceversa: 7 motive pentru a te căsători cu un bărbat complicat

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page