Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — august 2, 2014 at 16:30

7 gesturi prin care îţi spune “te iubesc”

by

Ţi-a spus că te iubeşte, însă nu te-a convins cu adevărat. Ca să nu ajungi în punctul ăla dureros în care a început deja să-ţi pese şi să te doară, e bine să ştii că rostirea celor două cuvinte, “te iubesc”, nu înseamnă neapărat “te iubesc” şi că ar fi bine să iei în calcul şi alte “semnale”, cum ar fi comportamentul şi acţiunile propriu-zise ale tipului faţă de tine şi relaţia voastră.

puncte cheie in relatieNu este vorba de “rocket science” aici, ci de gesturi fireşti şi uneori drăguţ de prosteşti pe care orice om îndrăgostit este dispus să le facă. Când un bărbat te iubeşte, nu va trebui să auzi prea des cele două cuvinte magice, pentru că vei simţi asta într-un cu totul alt mod şi mult mai plăcut.

Aşa că ascultă-ţi intuiţia şi consultă lista noastră de semne pozitive:

1. Se poartă frumos cu tine 

Un tip care te iubeşte este receptiv la sentimentele, nevoile şi dorinţele tale. Ele devin prioritare şi la fel de importante precum dorinţele şi nevoile lui. De asemenea, el este interesat de starea ta de bine şi este dispus să facă lucruri ca să îţi fie mai bine, uneori ieşind din zona lui de confort personal. Pe lângă asta, un bărbat care are sentimente pentru tine se va purta întotdeauna frumos cu prietenii şi familia ta.

2. Este generos cu timpul său 

Tipul ăsta mişto care te iubeşte nu lasă să treacă prea mult timp fără să te vadă. Atunci când este liber, vrea să fie cu tine şi alege conştient să petreacă timp alături de tine. Dacă te afli într-o relaţie la distanţă, îşi petrece timp cu tine ori de câte ori vă permite programul. Totodată, faptul că îşi petrece sărbătorile cu tine reprezintă un alt semn prin care îţi spune “te iubesc”.

3. Face din tine o prioritate 

Adică, pe lângă faptul că mintea îi e ocupată cu o mulţime de alte lucruri, tu te afli, totuşi, în gândurile lui sau atunci când ia o decizie, îţi spune şi te consultă. În plus, atunci când ţi se adresează foloseşte cuvântul magic “noi” în loc de “eu”, ceea ce înseamnă că te include în planurile lui de viitor.

4. Îi pasă de tine 

Atunci când un tip te iubeşte, el ar trebui să fie cel mai fericit atunci când ţi se întâmplă lucruri bune şi asta în mod dezinteresat. Totodată, tipul asta cool este alături de tine atât în momentele frumoase precum şi în cele mai negre zile ale tale. Aşadar, dacă încă te suportă şi te face în acelaşi timp să te simţi minunată când, de fapt, te simţeai mizerabil, este un semn cât se poate de bun.

5. Vrea să te arate lumii 

Cum îţi arată asta? Păi, simplu! Este afectuos cu tine în public, te ţine de mână pe stradă sau te îmbrăţişează, atenţie, fără ca tu să-i ceri neapărat asta. În plus, familia şi prietenii lui te cunosc deja, lucru cu care el se mândreşte. În caz că nu are nimic împotrivă să petreci timp cu el şi prietenii lui, putem spune că ai tras lozul câştigător.

6. Tratează relaţia voastră la modul cel mai serios 

Adică, tipul ăsta de care te-ai îndrăgostit este de încredere şi aproape că nu ai ce să-i reproşezi. Mai mult, nu se fereşte să fie deschis cu tine în ceea ce priveşte trecutul lui, face ceea ce spune iar dacă totuşi nu reuşeşte, te va anunţa de ce nu poate să ducă la capăt acel lucru. Chiar dacă nu este perfect, el încearcă să fie mai bun, să se autodepăşească în permanenţă şi să găsească soluţii.

7. Vrea ce e mai bun pentru tine 

Un tip care te iubeşte te va încuraja întotdeauna să faci lucrurile care îţi plac, chiar dacă asta ar însemna să nu fie inclus şi el în “acţiune”. În acelaşi timp, te încurajează să petreci timp cu prietenii tăi şi familia, să-ţi găseşti noi pasiuni, conştientizând că dacă tu eşti bine şi dacă te vede bucuroasă, vei fi fericită şi în relaţia cu el. Într-un cuvânt, veţi fi armonioşi împreună.

Sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page