Fashion - Tendinţe, Lifestyle — mai 7, 2019 at 21:17

6 modele de ochelari de soare care sunt în tendințe în 2019

by

Vara este momentul în care ochelarii de soare sunt cel mai căutat accesoriu. Aceștia nu doar că ne protejează ochii de soare, ci ne întregesc ținutele de vară.

Odată cu schimbarea tendințelor în modă, în fiecare sezon apar și noi modele de ochelari de soare, mai elegante sau mai excentrice, menite să complimenteze orice stil vestimentar.

Ca să aflăm ce stiluri de ochelari de soare sunt populare in 2019, ne-am inspirat de la optica Videt.ro, un magazin cu o colecție de mii de modele de ochelari de la cele mai cunoscute branduri, care ne-a dezvăluit ultimele tendințe în materie de “eyewear”. Iată ce se poartă vara aceasta de la designerii cei mai cunoscuți:

1. Ochelarii de soare ovali, cu influențe retro

Multe dintre perechile de ochelari de soare ale anului sunt inspirate de modele retro sau vintage, iar ochelarii de soare ovali nu fac excepție.

Disponibili atât în variante cu rame masive în culori îndrăznțe sau cu printuri subtile, cât și în variante minimaliste, cu rame subțiri din metal, acești ochelari de soare sunt un “must-have” în 2019.Ochelari de soare ovali Guess GU7576 53SOchelari de soare ovali Vogue VO4107S 323/7C

2. Ochelarii de soare cu rame cu imprimeu, de nelipsit în 2019

2019 este un an dominat de imprimeuri. Ele sunt prezente pe o mulțime de piese, de la bluze și rochii, până la pantofi sau genți. În mod evident, acestea nu puteau lipsi de pe ramele ochelarilor din acest sezon.

O pereche de ochelari cu imprimeu tip animal print sau imprimeu cu dungi va adăuga un plus de eleganță outfiturilor tale, în schimb ce o pereche de ochelari de soare cu print floral va înveseli orice orice outfit văratic. Ochelari de soare Dolce & Gabbana DG4319 3164W9 cu imprimeu floralOchelari de soare Dolce & Gabbana DG4309 312013 cu animal print

3. Ochelarii de soare cu monolentilă, un model futurist

Dacă ești adeptul look-urilor futuriste, atunci trendul ochelarilor de soare cu monolentilă este perfect pentru tine.

Majoritatea modelelor de ochelari de soare cu monolentilă nu au ramă deloc, sau au ramă doar în partea superioară, ceea ce îți scoate în evidență trăsăturile feței pentru că atenția privitorului nu se concentrează în zona ochilor.

În ceea ce privește lentilele, îi poți găsi în variante cu lentile transparente, colorate sau tip oglindă, în funcție de preferințele personale.Ochelari de soare Marc Jacobs 103/S J5G/GG cu monolentilăOchelari de soare Vogue VO4079S 280/11 cu monolentilă

4. Ochelarii de soare cu lentile galbene, aduși în contemporan

Un alt trend de influență retro îl reprezintă lentilele de ochelari de soare galbene. Modelele din acest sezon sunt adesea translucide, ceea ce înseamnă că le poți purta și în spații închise sau seara pentru că ceilalți te vor putea privi în ochi.

Ideali pentru ținutele de festival, ochelarii de soare cu lentile galbene sunt un “must” al sezonului cald. Poartă-i în combinație cu outfituri extravagante, care se vor încadra perfect în atmosfera de festival.Ochelari de soare Gucci GG0319S-004 cu lentile galbeneOchelari de soare Guess GU7575-S 10E cu lentile galbene

5. Ochelarii de soare cat eye, reinventați

Unul dintre cele mai emblematice stiluri de ochelari din toate timpurile, stilul cat eye revine în forță în 2019, doar că nu în varianta clasică.

Anul acesta designerii au creat modele de ochelari de soare cat eye inovatoare, cu brațe în zig-zag și forme “cut-out”, detalii care aduc acești ochelari dintr-o zonă retro, într-una modernă. Fiind atât de versatili, îi poți purta cu succes atât în combinații casual, cât și în combinații elegante.Ochelari de soare cat eye reinventați Fendi FF 0149/S KKL/ICOchelari de soare cat eye reinventați Marc Jacobs 10/S APQ/HA

6. Ochelarii de soare cu rame roșii, pentru un look îndrăzneț

Dacă unele din modelele de ochelari de soare ale sezonului impresionează prin forma ramelor sau stilul lentilelor, ochelarii de soare cu rame roșii fac acest lucru prin culoarea îndrăzneață. Roșul este o culoare ce poate transmite multe, însă cel mai adesea este asociată cu puterea.

Deși în teorie ochelarii de soare cu rame roșii complimentează cel mai bine persoanele cu păr și ochi închiși la culoare, există o mulțime de exemple care demonstrează că ele arată la fel de bine purtate de persoane cu păr și ochi în nuanțe deschise.Ochelari de soare Gucci GG0024S-006 cu ramă roșieOchelari de soare Ray-Ban RB4243 6264B5 cu ramă roșie

Pentru și mai multă inspirație pentru perechi de ochelari in trend, de la cele mai cunoscute branduri, vizitează colecția de ochelari de soare a opticii Videt.ro și pune la cale cele mai la modă ținute pentru vară.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page