Fashion - Tendinţe, Lifestyle — octombrie 4, 2018 at 13:56

5 parfumuri de femei, de care te vei îndrăgosti instant în toamna lui 2018

by

Toamna e aici, iar garderoba ta începe să fie în ton cu temperaturile ceva mai scăzute, la fel cum ar trebui să se întâmple și cu parfumurile, pentru a fi mereu o apariție memorabilă.

Arome gurmande, care ies în evidență chiar și prin hainele groase, lemnoase și orientale, care te învăluie în căldură sau cele florale și fructate, care amintesc de soarele verii? Ai o mulțime de opțiuni și tot atâtea semne de întrebare cu privire la care parfum te pune cel mai bine în valoare.

Ca să-ți dăm o mână de ajutor, am stat de vorbă cu parfumeria Infinite Love, care ne-a dezvăluit top 5 cele mai bune parfumuri de femei pentru această toamnă.

1. Giorgio Armani Mania for Women

Floral lemnos, cu nuanțe de mosc, Giorgio Armani Mania te învăluie în căldură. Se deschide cu arome dulci-acrișoare de fructe, dominate de mirosul pregnant de piper roșu. La mijloc te cuprinde într-o îmbrățișare delicată de flori, iar baza cuprinde note puternice de vanilie, învăluite în ambră și note confortabile de lemn.

Poartă acest parfum la ieșirile cu prietenii sau de fiecare dată când vrei să fii în largul tău.

2. Jimmy Choo for Women de la Jimmy Choo

Acordurile extrem de feminine de orhidee și exoticul paciuli fac din Jimmy Choo for Women un parfum senzual și elegant în același timp. Acest sentiment este accentuat de combinația delicioasă de pară și mandarină, care se întrepătrund cu notele dulci de caramel și notele verzi.

Parfumează-te cu această esență la petrecerile din sezonul rece și sigur vei fi în centrul atenției!

3. Bvlgari Omnia for Women

Bvlgari Omnia for Women îți oferă o aură caldă, mult dorită în zilele ploioase. Se deschide cu note de ceai, nucșoară și lemn, amestecate cu aromele orientale de mirodenii aromate. Scorțișoara, ciocolata albă și cremoasele boabe de tonka vin să îndulcească, iar notele florale adaugă delicatețe întregii compoziții.

Parfumul este ideal pe timp de zi, la birou, dar și la ieșirile de după program.

4. Lady Million Paco Rabanne

Floral fructat,  Lady Million de la Paco Rabanne este unul dintre cele mai seducătoare parfumuri de toamnă. Notele de vârf sunt date de aromele savuroase de lămâie și zmeură, care lasă loc notelor feminine de flori albe, iar totul se încheie cu o combinație ademenitoare de ambră, miere și paciuli.

Poartă-l în zilele când vrei să exprimi rafinament, chiar dacă ținuta ta e compusă din haine groase.

5. Hermes Elixir des Merveilles

Un parfum cald, ca o atingere a soarelui de vară, Hermes Elixir des Merveilles te învăluie în arome dulci de vanilie și caramel, armonizate de mirosul magic de balsam. Portocala aduce atingerile fresh, în timp ce notele lemnoase conferă o senzație de confort.

Rezultatul este o esență pe care o poți purta în zilele când vrei să emani o stare de bine, fie că mergi la o simplă plimbare sau ții o prezentare importantă la job.

Ești pregătită să te bucuri de toamnă cu parfumul perfect? Pentru și mai multă inspirație, Infinite Love are pentru tine o întreagă colecție de parfumuri dedicate acestui sezon.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page