De prin lume adunate — ianuarie 8, 2014 at 17:42

5 destinaţii pentru tine şi prietenii tăi

by

Să fie clar de la început! Aceasta nu este o listă de dorințe, aceasta este o listă DE FĂCUT! Nu sta în fața acestui articol prea mult! Doar ia notițe, alege o destinație şi pregăteşte repede bagajele… sunăţi toţi prietenii și încearcă să ai o vacanţă fabuloasă cu ei!

new york

1.NEW YORK CITY – sau zumzăitorul „Big Apple” cu alurele oamenilor de azi la fel cum a fost întotdeauna. Dacă vă opriţi pe străzile orașului înfundate cu  taxiuri galbene și în haoticul Times Square , să nu vă fie teamă. Deci, dacă doriți să faceţi unele cumpărături, vă recomandăm să vizitați Fifth Avenue, aici veți găsi branduri de lux, dar, de asemenea şi unele buticuri „uber-trendy” drăguțe. Noaptea, posibilitățile de divertisment sunt nelimitate – o cină pe îndelete, lungă la un restaurant sau o băutură pe o terasă la înalţime sunt foarte potrivite pentru tine si prietenii tăi. Puteți să stați la St. Regis ( http://www.stregisnewyork.com/ ) cel mai mare hotel de cinci stele din New York.

paris

2. PARIS – oraşul luminilor, orașul iubirii, orașul modei – noi suntem mai mult decât fericiți dacă alegeți această destinaţie pentru că vă asigurăm că Parisul vă poate oferi momente fabuloase şi de neuitat. Desigur, bucătăria divină și vastitatea colecţiilor de artă merită deasemenea credituate.  Vizitați „Centre Pompidou” , un magazin couture pe Champs Elysees sau buticurile din Les Halles. Admiraţi vederea de sus. Din Turnul Eiffel , sau faceţi chiar o excursie la Palatul Versailles. Cel mai bun hotel de stat este Sofitel Paris (http://www.sofitel.com) – un hotel modern, cu o atmosferă liniștită, discretă, care este ideal pentru relaxare cu prietenii tăi.

san francisco

3. SAN FRANCISCO – Un colaj de cartiere pline de culoare și vederi pitorești, dealurile înclinate și briză răcoroasă, San Francisco atrage acele persoane care au un ochi pentru „edgy art”, un gust înclinat către bucătăria imaginativă, și curaj pentru aventură. Orașul se mândrește cu atracții gen „jaw-dropping”, bucătărie internaţională de clasă, cafenele şi o mulţime de localuri de noapte – nu există nici o modalitate de a te plictisi aici. Și pentru un tur autentic, bucură-te de o plimbare cu telecabina . Pentru cazare, vă recomandăm The Ritz-Carlton ( http://www.ritzcarlton.com ) – vom descrie acest loc doar într-un singur cuvânt: VIS.

Maui

4. Maui – este o destinație plină de atracții, care pare a fi o compilație a celor mai bune calități ale Hawaiului. Plaje pentru surf? Verificat. Vulcanii? Mai mulţi. Oameni prietenoşi? Categoric. Staţiuni Posh? Absolut. În Maui, vă puteți aștepta la una dintre cele mai prietenoase experiențe turistice și, de asemenea, vă mai oferă două opțiuni: dacă sunteți în căutarea aventurii, vă veţi simţi foarte bine pe „Big Island”, dar, dacă doriți o izolare de lux, topul exclusivismului este „Lanai” . Hotelul Fairmont( www.fairmont.com ) vă poate oferi cu ușurință cele mai deosebite servicii pentru tine şi prietenii tăi.

maldive

5. Maldive – Imagineazăţi asta: O vilă privată care stă deasupra apei albastre, zile care se termină cu apusuri de soare portocaliu, room service și o maseuză sunt la dispoziţie, pentru a evita orice deplasare inutile de pe terasa ta. Singurul lucru care vă poate face să vă doriți să vă deplasaţi este uluitoarul recif de corali și creaturi subacvatice, care necesită o sesiune de scuba pentru o vedere perfectă. Acest lucru este Maldive. Crezi că este o minciună sau un clișeu? Ei bine, nu, nu e! Aici, poţi să te duci la petreceri pe plajă sau să încerci să ai momente speciale cu tine şi prietenii tăi! Vrei o piscină în aer liber sau un jacuzzi privat? Ok, am auzit alegerea ta: Hotelul „ The Baros Maldive’s hotel” ( http://www.baros.com/ ) care este perfect pentru a verifica toate cele spuse mai sus.

Sursa: fabulousmuses.net

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page