Politica, Politica naţională — iulie 4, 2014 at 15:45

5 argumente pentru care voinţa dreptei de a se UNIFICA rămâne neclintită

by
  1. Unificarea dreptei nu este doar un vis, ci reprezinta ambitia PDL de a da o sansa romanilor de dreapta sa aleaga urmatorul Presedinte si Guvern al tarii.
  2. Unificarea dreptei nu se aseaza doar pe cifre, ci reprezinta vointa PDL de a da o sansa clasei de mijloc in Romania pentru o viata mai buna.
  3. Unificarea dreptei nu este doar un act rational, ci si un proiect de suflet care raspunde la nevoia romanilor care nu au iesit pana acum la vot, la nevoia celor care isi doresc sa trimita PSD in opozitie.
  4. Unificarea dreptei nu este doar un plan, ci reprezinta forta necesara pentru a stopa derapajele grave ale Guvernului Ponta si ale abuzurilor locale.
  5. Unificarea dreptei nu este doar un act de maturitate politica, ci si un act de intelepciune si curaj.

andreea-paul-vassCetateni si cetatene,

– PDL si PNL raspund cu responsabilitate la provocarea fragmentarii excesive a dreptei, fragmentare care serveste exclusiv PSD, nicidecum electoratului de dreapta.

– Nu mai picati in capcana pasivitatii, nici in capcanele strategiilor care urmaresc dezbinarea dreptei. Romanii au dreptul sa aiba o forta politica puternica pe dreapta.

– Conectarea la problemele reale ale romanilor si la solutiile pragmatice ramane raspunsul PDL-PNL la conflictele alimentate cu darnicie de cei care isi doresc o natiune saraca si usor controlabila, implicit, pe V. Ponta presedinte.

Andreea Paul

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page