Dezvoltare personală — martie 6, 2016 at 11:39

CELE MAI IMPORTANTE SIMBOLURI CARE NE URMARESC IN VIS!

by

Ceea ce visam reprezinta de multe ori simboluri cu semnificatii ascunse.

Acestea reflecta realitatea si ne sunt trimise din subconstient asemenea unor mesaje ce trebuie dezlegate.

vise

Cutii, lazi, cufere

Tainuire, mister si dezamagire

Daca visezi cutii, inseamna ca subconstientul tau incearca sa aduca ceva la suprafata. Daca se intampla sa deschizi o cutie in vis, acest lucru poate insemna ca esti dispus sa impartasesti secretele pastrate pana acum. Atunci cand cutia este goala, s-ar putea sa ai parte de dezamagiri in viata reala.

Cadere

Pierderea controlului, riscuri si griji

Subconstientul tau incearca sa te avertizeze ca ai pierdut controlul asupra anumitor lucruri in viata ta. Poate ai o teama de esec. La acest punct nu ar strica sa te apuci de yoga, pentru ca este deosebit de relaxanta pentru corp si minte!

Pisici

Femininitate, spiritualitate si putere

Fie ca iti plac sau nu pisicile, aparitia lor in vise simbolizeaza putere. Subconstientul tau incearca sa-ti indice ca trebuie sa-ti exprimi feminitatea mai des, dar si consolidezi relatiile cu prietenii.

Dinti

Imbatranire fizica exterioara si interioara

Dintii sunt un simbol foarte des intalnit in vise, si nu sunt deloc un semn bun! De obicei, se-ntampla sa visezi ca iti cad dintii sau ca ti-i scoate cineva. Aceste vise indica o teama de imbatranire. Iata un motiv in plus pentru a iti trai viata din plin in fiecare zi si pentru a te bucura de orice clipa frumoasa. Acest vis poate indica faptul ca ar trebui sa acorzi mai multa atentie atat infatisarii fizice, cat si sanatatii, noteaza secretele.

Furnici

Sprijin, harnicie si iritabilitate

Probabil ca cineva sau ceva te preseaza in viata de zi cu zi mai mult decat este cazul. Mintea ta incearca sa-ti spuna ca trebuie sa-ti re-examinezi problemele pe care le-ai tot ignorat pana nu demult.

Furnicile in vis simbolizeaza o dorinta puternica de comuniune cu prietenii si familia.

Par

Sexualitate, casatorie si libertate

Atunci cand visezi par este semn ca trebuie sa te implici mai mult in consolidarea relatiei cu partenerul/a de viata si sa iti exprimi sexualitatea mai des. Parul poate indica o dorinta puternica de conexiune sau, daca este foarte lung, poate simboliza nevoia ta de libertate.

Apa

Ambitie, riscuri si nesiguranta

Daca visezi apa, este semn ca esti in cautare de oportunitati de viata si esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a iti schimba norocul. Desi este uneori un lucru descurajant, nu pici prada incertitudinii si mergi mai departe.

Zbor

Curaj, libertate si optimism

Multi dintre noi visam ca zburam. Zborul din vis semnifica faptul ca esti pregatit sa iei niste decizii de viata curajoase. De obicei, aceste vise apar atunci cand ne aflam sub presiune si stres, fie la locul de munca, fie intr-o relatie. Rezolva situatiile stresante si aceste vise vor disparea si ele.

Drumuri

Destin, calatorii si simplitate

Viata poate fi foarte complicata! Daca in vis iti apare un singur drum, poate ca ar trebui sa adopti o atitudine mai calma si mai detasata in viata. Ai mereu in vedere destinatia finala si concentreaza-te asupra lucrurilor pe care ti le doresti cu adevarat de la viata.

Noroi

Imobilitate, crestere si neliniste

Daca te visezi impotmolit in noroi, e semn ca te-ai impotmolit si in viata. Poate ca te afli intr-o situatie delicata din care nu vezi nicio cale de iesire. E timpul sa te eliberezi de poveri si sa ajungi pe teren stabil!

Culoarea verde

Iubire, vindecare si pasiune

Daca totul in vis este verde, inseamna ca esti pe deplin multumit si fericit de mersul lucrurilor. Te bucuri de afectiunea si de sprijinul celor din jur, iar tu le raspunzi cu aceeasi moneda. O alta semnificatie este aceea ca ar trebui sa incepi sa dai mai mult frau liber sentimentelor.

Lipsa hainelor in public

Judecata, vulnerabilitate si acceptare

Multi oameni se intampla sa viseze ca apar dezbracati in fata unei multimi de oameni. Acest vis indica vulnerabilitatea ta in afara spatiului intim si faptul ca esti preocupat de felul in care esti perceput in societate.

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page