Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 24, 2015 at 20:38

45% din proiectul privind extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată,din municipiul Călărași este gata

by

 

18782_858308760910194_130047672810571243_n

Miercuri,24 iunie 2015 , Primarul Daniel Drăgulin  a invitat jurnaliștii din Călărași să participe la ședința operativă săptămânală cu operatorul regional de apă și canalizare EcoAqua SA, cel care implementează proiectul privind extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul nostru și cu antreprenorul lucrărilor HidroConstrucția SA, fiind prezenți și subantreprenorii contractați.

Toți cei prezenți au răspuns unor întrebări venite din partea mass-mediei locale și am speranța că unele lucruri au fost clarificate, a declarat Drăgulin

În ultima vreme au apărut o serie de probleme pe unele șantiere deschise în municipiul Călărași, sunt la curent în fiecare zi cu acestea și facem tot posibilul, la nivelul primăriei, ca acestea să fie remediate, lucru ce se concretizează într-un dialog permanent pe care îl avem cu cei responsabili de implementarea proiectului, a adăugat edilul.

Am primit astăzi asigurări că, în cel mai scurt timp, acolo unde am identificat probleme, ce țin în mare măsură de compactare, evacuarea materialelor rezultate în urma săpăturilor și refacerea carosabilului, acestea vor dispărea. De asemenea, am cerut, să nu mai fie deschis nici-un șantier de lucru nou, până când lucrările aflate în desfășurare nu vor fi încheiate , a încheiat Primarul.

Potrivit conducerii EcoAqua, stadiul lucrărilor a ajuns la 45% din proiect, pe unele străzi au fost deja făcute probe de presiune, proiectul fiind așadar în grafic din punct de vedere al finalizării la timp.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page