Comunicate de presă, Ultimile Știri — mai 22, 2013 at 09:06

38 de percheziţii sunt desfăşurate la această oră de poliţie în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti

by

politia romana38 de percheziţii sunt desfăşurate, la această oră, de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. Acţiunea vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializată în contrabandă cu ţigări.

Astăzi, 22 mai a.c., poliţiştii efectuează 38 de percheziţii la diferite imobile, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, respectiv 29 în judeţul Ialomiţa, 5 în judeţul Călăraşi, 2 în judeţul Ilfov şi 2 în municipiul Bucureşti. La acţiune participă 200 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială de la I.P.J. Călăraşi şi Ilfov. În cauză se beneficiază de sprijinul S.I.A.S. – I.G.P.R..

Sunt avute în vedere locuinţe, spaţii comerciale şi de depozitare deţinute şi utilizate de către 25 de persoane, suspectate de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin contrabandă, activitate ilicită ce intră sub incidenţa Legii 86/206, respectiv ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina.

Gruparea era monitorizată de poliţişti de la începutul lunii februarie. Pe numele celor 25 de suspecţi au fost emise mandate de aducere, persoanele găsite urmând a fi conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Ialomiţa.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page