Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — aprilie 6, 2014 at 21:04

14 pentru orgasm

by

Nu, nu 14 bărbaţi, ci 14 ajutoare. Există alimente-minune care îţi sporesc energia, îţi ascut memoria sau combat celulita. Dar sunt câteva care slujesc unui scop mai… sexy: afrodisiacele! Încearcă-le şi orgasmul nu va mai fi doar un vis.

AfrodisiaceArdeiul iute

Capsaicina (asta, ca să fii o cunoascătoare  ) intensifică circulaţia, măreşte presiunea sângelui şi stimulează terminaţiile nervoase. Rezultatul? Te vei simţi mai… dispusă.

Asparagus şi avocado

Vitamina E ajută organismul să transforme sângele într-un cocteil hormonal de testosteron, estrogen şi progesteron. Efectul? Creşte volumul clitorisului şi lubrifiera vaginală.

Bananele

Potasiul este un element-cheie pentru forţa muşchilor, în general. Urmarea? În timpul orgasmului, contracţiile vor fi mai intense.

Ciocolata

Feniletilamina din cacao este un stimulent al stărilor difuze de bine şi excitaţie care fac sexul să pară cea mai bună idee.

Pepenele roşu

Citrulina duce la o creştere a cantităţii de oxid nitric, vasele de sânge se vor relaxa, grăbind circulaţia, iar tu vei fi mai uşor şi mai rapid „stârnită“.

Rodiile

Îşi datorează forţa pasională antioxidanţilor, care protejează vasele de sânge, permiţând sângelui să treacă prin ele în cantitate mai mare. Consecinţa? Oh… Sensibilitate genitală mai mare.

Somonul, nucile, seminţele de dovleac şi de in

Sunt pline de acizi graşi omega-3, care menţin la vârf producţia de hormoni sexuali.

Stridiile

Mustesc de zinc, un mineral care declanşează producerea de testosteron, legat de un apetit sexual crescut.

Vanilia

Stimulează uşor nervii, făcând senzaţiile sexuale încă mai plăcute. Deci, desertul preferat – îngheţata cu vanilie!

Vinul roşu

Relaxează şi, datorită resveratrolului, antioxidantul-minune, ajută la intensificarea circulaţiei. Înainte şi… după.

Acum, rămâne la alegerea ta ce şi cât consumi din fiecare sau ce cocteil exploziv î(ţ)i pregăteşti pentru o noapte… albă. Să nu te temi că vei deveni femeia căreia “îi place să umble la şliţ”. Dacă e al aceluiaşi bărbat, nu poate decât contribui la a wonderful long term win-win relationship. 

Sursa: catchy.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page