Cultură şi Educaţie, Educaţie — octombrie 8, 2019 at 15:13

135 de ani Colegiul Național Barbu Știrbei – Testimonial Mihaela Dodoiu: ”Vârsta noastră este dată de suflet, iar liceul ne-a dăruit unul minunat!”

by

Vă salută Mihaela Dodoiu, Ambasada SUA, absolventă împreună cu fiul și soțul al liceului Barbu Știrbei din Călărași.

D-na Andronescu, știu că sunteți la festivități la Călărași, dacă se poate să îndrăznesc, aș dori să vă rog să transmiteți în numele meu cateva  fraze de pe sol american.

“Stimate doamne și domnilor profesori, stimați oaspeți și colegi, Vă Mulțumesc din suflet pentru invitație, sunt extrem de onorată! Îmi pare foarte rău că nu pot fi prezentă, dar mesajul meu vine din partea unei întregi familii de absolvenți ai liceului – 2 generații si jumătate, cu toate diferențele de vârstă 😊):.

Îmi doresc și le doresc tuturor să păstrăm în minte și suflet tot ceea ce am fost învățați în acele vremuri, și anume: pasiunea, dorința de a realiza, de a ne depăși. Sunt sigură că absolut toți arată excelent la aniversarea celor 135 ani! Vârsta noastră este dată de suflet, iar liceul ne-a dăruit unul minunat!

Mulțumesc încă o dată pentru onoarea de a fi fost invitată – voi înrăma invitația! – și îmi cer iertare pentru că nu sunt acolo cu voi, dar cu speranța de a-mi fi motivată absența.

Cu cel mai înalt respect, considerație și dragoste îi salut pe toți!”

Mihaela Mihai Dodoiu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page