Lifestyle, Sănătate — noiembrie 19, 2016 at 06:38

11 dureri fizice cauzate de starea emoțională

by

Ai avut dureri într-o anumită parte a corpului, fără să ai de fapt nici o problemă de sănătate?  Ei bine, acestea ar fi putut fi cauzate de starea emoțională. Durerea, de fapt, este energie și poate fi de asemenea, emisă atunci când vă confruntați cu sentimente negative, anxietate și stres. Putem afla care este emoția negativă care ne bântuie viața, în funcție de partea corpului care ne doare.

emotii si sanatate

 1. Dureri articulare

Durerea la nivelul articulațiilor și mușchilor, care te împiedică să ai o anumită flexibilitate. Uneori, nu este doar o durere care vine de la o postură greșită, ci și de incapacitatea unei persoane de a fi deschis noilor gânduri și experiențelor noi.

 1. Durerea la genunchi

Dacă ai o durere de genunchi, trebuie sa fii foarte atent care este punctul în care te doare. În cazul în care este în interiorul acestuia indică probleme la locul de muncă și cu prietenii, la exteriorul genunchiului, preocupărilor personale. Secretul pentru a te “vindeca” constă pur și simplu în faptul de a fi mai puțin egoist.

 1. Durerea de dinți

Durerea de dinți este una dintre cele mai grave dureri din lume și adesea, denotă prezența unei stări emoționale specifice. Atunci când apare o tulburare similară, înseamnă că acea persoană trece cu ușurință de la stări sufletești pozitive, la stări emoționale negative.

 1. Durerea la glezne

Durerea gleznelor poate fi un simptom al faptului că vă privați   de plăcere. Prin urmare, ar trebui să dați mai multă importanță sentimentelelor.

 1. Durerea la nivelul piciorului

Cand esti deprimat, s -ar putea să simți o ușoară durere în picior. Negativitatea prea multă, este de fapt concentrată în această parte a corpului.

 1. Durerea de cap

Durerile de cap sunt foarte frecvente și pot fi cauzate de o multitudine de motive, dar cea mai mare durere de cap și cea mai enervantă este incapacitatea de a lua o decizie. Odată ce îți ușurezi și îți clarifici gândurile, durerea va trece mult mai ușor.

 1. Durerea de gât

Durerea de gât este un simptom al faptului că aveți probleme cu iertarea celorlalți. Pentru a elimina această durere, ar trebui să învețați să priviți la propriile interese.

 1. Durerea la nivelul gingiilor

Durerea la nivelul gingiilor este legată de incapacitatea de a lua o decizie. Secretul pentru a “vindeca” constă pur și simplu în faptul că trebuie fii clar și sincer cu tine însuți.

 1. Durerea la nivelul umerilor

Durerea de umăr ar putea indica faptul că simțiți o povară emoțională pe umerii voștri. În aceste cazuri, ar trebui să învățați să încredințați responsabilitatea și altor persoane.

 1. Dureri de stomac

Când partea dureroasa este stomacul, aceasta înseamnă că este o problemă de anxietate de rezolvat. În ce fel? Uitând de preocupări și încercând să te simți mulțumit cu ceea ce ai.

 1. Durerea de mâini

Durerea mâinilor indică faptul că acea persoană nu se simte mulțumit de prietenii săi. Mâinile, sunt de fapt, primele părți ale corpului care se ating atunci când cunoști pe cineva, și de aceea ele sunt legate de probleme similare.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page