Politica, Politica naţională — august 23, 2013 at 07:00

100 de tineri din Călăraşi, în echipa lui Crin Antonescu, sâmbătă 31 august la Constanţa

by

Echipa lui Crin “A devenit deja o tradiţie  ca , în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Naţional Liberal  să organizeze la Constanţa evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic”, a declarat  Alin Drăgulin, Preşedintele TNL Călăraşi.

În acest an, sâmbătă 31 august se va desfăşura evenimentul “România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanța.

“Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtășesc valorile naționale și liberale.

România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicați politic și structurile politice, care pot susține proiectele tinerei generații din România.

Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul “România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitați să participe liderii USL, președintele PSD, Victor Ponta și președintele PC, Daniel Constantin, precum și alți reprezentanți din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală. “

“Este un mesaj şi o chemare pentru tinerii din România, cu  care împărtășim aceleaşi valori şi aceeași viziune cu privire la dezvoltarea Românie să ne unim forţrle şi preocpările pentru progres şi civilizaţie”,  a mai spus Alin Drăgulin

Din judeţul Călăraşi vor participa în jur de 100 de tineri.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page