Seducţie — martie 29, 2014 at 19:30

10 lucruri la care se gândeşte un bărbat când o femeie îi face sex oral

by

In majoritate momentelor in care primesc sex oral, barbatii sunt pur si simplu incantati si lasati fara cuvinte, dar in unele clipe gandurile care le trec prin minte sunt putin spus ciudate.

sex oral1. Ohh, da! O sa o ia in gura. Ok… nu face nimic, nu forta momentul ca nu cumva sa se razgandeasca. Daaaa! A facut-o! Incredibil! Imi s*** p***! Sunt fericit!

2. Stai, oare ea imi poate vedea anusul de acolo? Oare cum arata? Eu nu mi l-am vazut niciodata! Daca ea il considera dezgustator?!

3. Oare ce gust are p*** mea?

4. E grozav, dar… nu pare ca-i face prea multa placere. Hm… daca o mangai pe par o fi mai bine? Sau sa o trag de par? Daca va crede ca o cam fortez?! Nu, nu e ok. Drace, fata ei chiar imi spune ca nu-i place ce face!?!

5. Mi-amintesc dimineata cand a inceput sa ma linga cainele si m-am trezit excitat. Aoleuuu! De ce ma gandesc la asta TOCMAI acum!

6. Oare ma tine prea mult? Ar trebui sa-mi dau drumul ca sa nu oboseasca. Ehh, probabil ca nu. Sigur n-o deranjeaza.

7. Mama, ce bine o face!!! Stai, mi se pare mie sau e prea buna la “asta”? Nu. Este “priceputa” in masura in care trebuie…

8. Simt ca-mi vine, dar daca ii spun mi-e ca se opreste si se da deoparte. Nu, imi dau drumul si gata! Stai, mai am putin. Ahhhhh! Ups, am uitat sa o previn. Oare ar fi trebuit sa o anunt totusi inainte?!

9. Grozav!!! A inghitit!!! Acum nu ma saruta!

10. Cred ca o sa adorm…

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page