De prin lume adunate — martie 19, 2014 at 11:48

10 Femei superbe,care… s-au născut Bărbaţi

by

Fără să realizezi, se poate întampla să admiri o femeie superbă pe un podium de defilare sau în paginile revistelor de pretutindeni… dar, mulți nu-și dau seama că modelele  pe care le privesc sunt transsexuali ,  care de fapt s-au născut bărbaţi. Aceste modele superbe arată şi se simt precum femeile, dar s-au născut cu organe de reproducere masculine. Dacă nu am ști, nici noi cu siguranţă nu am fi în măsură să spunem că ei nu s-au născut femei! Priviţi-le şi spuneţi…Voi aţi putea?

1. Andrej Pejic

andrejModelul australian sârb Andrej Pejic, este androgin și faimos pentru abilitatea sa de a purta îmbrăcăminte atât de bărbați, cât și femei. În ianuarie 2011 la Săptămâna de modă de la Paris, a defilat atât ca bărbat pentru Marc Jacobs, cât și în prezentarea modei pentru femei de Jean-Paul Gaultier. El s-a clasat, de asemenea în lista Top 50 modele masculine pe locul 18, pe models.com… şi  în același timp a fost clasat pe locul 98 în topul FHM-lui “Cele mai sexy 100 de femei din lume în 2011.”

2. Lea T.

Brazilian tranvestite model Lea T presenBrazilianca Lea T. s-a născut Leandro Cerezo, în 1981, dar asta nu a oprit-o din a deveni una dintre cele mai faimoase modele transsexuale din industria modei de azi. Lea a fost numit şi muza de înaltă clasă a casei de design şi moda Givenchy.

3. Claudia Charriez

Claudia CharriezGreu de crezut că Claudia Charriez sa născut bărbat, nu? Transsexualitatea nu a oprit-o de la a deveni un model internaţional. Charriez a fost dat afară de Next Top Model America și de la Agenţia de Modeling TV Janice Dickinson în 2008, dar a câștigat concursul America Next Top Model Transsexual pe Tyra Banks Show,  în acelaşi an.

4. Isis King

Isis RegelePereti Darrell născut în 1985, s-a transformat în modelul american Isis King care a câștigat notorietate, atunci când a devenit primul concurent transsexual care a apărut vreodată  la reality show America Next Top Model. Isis King a concurat două sezoane ale show-ului.  King  s-a născut de sex masculin, dar a declarat că “mental şi orice altceva” s-a “născut femeie”.  Ea a declarat că oamenii s-ar putea referi la ei ca “transsexuali”, dar ea preferă “născut în corpul greşit”.

5. Florencia De La V

flor-vegaArgentiniana Florencia De La V şi-a început viața în 1976 ca Roberto Carlos Trinidad, dar el a plecat şi a devenit una dintre actrițele transgender cele mai cunoscute din lume. De La V a apărut în telenovele, în reviste, în cluburi, și a fost cândva editor al unei reviste. Ea este căsătorită în prezent la un bărbat și este mama a doi gemeni concepuţi cu ajutorul unei mame surogat.

6. Sirapassorn Atthayakorn

Sirapassorn AtthayakornThailandeza Sirapassorn (AKA Sammy) Atthayakorn a fost numită Miss International Regina la concursul din 2011. Miss International Regina este cel mai prestigios și cel mai mare concurs de frumuseţe din lume pentru transsexualii din întreaga lume. Acesta este organizat anual în Pattaya City , Thailanda din 2004. Ca şi celelalte dive din acest top, Sirapassorn Atthayakorn s-a născut bărbat.

7. Chamila Asanka

chamilaModelul din Sri Lanka, Chamila (AKA Chami) Asanka este foarte bine văzută în lumea şi industria modei  şi pare să îi meargă din ce în ce mai bine. De asemenea şi ea a fost bărbat şi unul din concurenţii concursului Miss International Regina în 2011.

8. Caroline “Tula” Cossey

caroline_cossey_tulaCaroline “Tula” Cossey (născut Barry Kenneth Cossey) este un model englez şi este una dintre cele mai cunoscute femei trans din lume. Cossey a avut un rol mic în filmul James Bond Living Daylights , a pozat pentru Playboy, și a scris o autobiografie despre experiențele ei ca un model transsexual și actriță, numită “Sunt o femeie.”

9. Roberta Close

roberta closeModelul brazilian Roberta Close a fost primul model transsexual care a pozat în ediția braziliană a revistei Playboy înainte de a se supune intervenţiei chirurgicale de schimbare de sex. Dupa ce a suferit operaţia de schimbare de sex în 1989, Close a pozat nud pentru revista braziliană pentru barbaţi numită „ Sexy” și a fost apoi votată ca ” Cea mai frumoasa femeie din Brazilia. ”  Un cititor ne-a informat că doamna Close s-a născut de fapt hermafrodit , nu bărbat.

10. Malika

malikaMalika din India, este o femeie trans care a suferit patru operaţii şi nenumarate alte proceduri medicale pentru a deveni femeia care simţea că a fost menită să fie încă de la naștere. În 2011, ea a devenit primul indian ales pentru a concura în concursul anual Miss International Regina din Thailanda, concurs de frumuseţe pentru transsexuali.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page