Anunţuri, Ultimile Știri — octombrie 6, 2015 at 11:19

10 ANI DE CROAZIERE.NET

by

Pe 7 octombrie, croaziere.net lansează noul site 

► Creştere de 14% în 2015 ► După 10 ani, 25 de linii de croazieră partenere şi o “enciclopedie a croazierelor” ► Cum variază tarifele croazierelor: de la 399 la 28.000 de euro ► Cei mai mulţi turişti români se îmbarcă în Barcelona. Din portul Constanţa s-au îmbarcat 383 de români

images (1)

Croaziere.net marchează aniversarea a 10 ani de croaziere pe piaţa românească, fiind singura agenţie din România specializată exclusiv în promovarea şi vânzarea croazierelor. De asemenea, este singura agenţie acreditată CLIA din Europa (Cruise Lines International Association – Asociaţia Internaţională a Liniilor de Croazieră). Managerii Croaziere.net sunt absolvenţi Master Cruise Counselor, curs de  4 ani la CLIA Academy SUA. Compania reprezintă 25 de linii de croazieră, practic cele mai importante din industrie.

images (4)

Peste 1800 de pasageri beneficiază de servicii de cruising, anual, prin Croaziere.net. „În 2015 s-a înregistrat o creştere totală de 14% pe piaţa românească de croaziere, comparativ cu anul precedent. Principalele destinaţii alese de români sunt, în acest an, în ordine, Marea Mediterană, Scandinavia, capitalele Ţărilor Baltice, fiordurile norvegiene, Caraibe, America de Sud şi Alaska”, subliniază Ioan Băşea, directorul general Croaziere.net.

images (6)

Dacă este să alcătuim un top al preţurilor, cea mai accesibilă croazieră a costat, în acest an, 399 de euro plus taxe, 8 zile Marea Mediterană, cabină interioară. Pe de altă parte, cea mai scumpă croazieră (de lux) vândută de croaziere.net în 2015 s-a ridicat la 28.000 de euro, itinerariul cuprinzând vestul Mării Mediterane iar durata fiind de 8 zile. Tariful mediu al unei croaziere, fără promoţii, se ridică la 700-800 de euro de persoană, fără taxe, pentru o croazieră de 8 zile.

images (5)

Iată care este topul porturilor unde se îmbarcă turiştii români: Barcelona, Civitavechia, Veneţia, Genova, Savona, Amsterdam, Kiel, Hamburg, Copenhaga.

În acest an, şi din portul Constanţa s-au îmbarcat pe vase de croazieră 383 de români, care au ales croaziere de 14 zile round-trip.

images (3)

Pe 7 octombrie croaziere.net lansează un nou site – aflat la generaţia a III-a – mult mai prietenos. Site-ul furnizează un nou motor de căutare intitulat „planificaţi croaziera” mult îmbunătăţit, mai ales la căutarea avansată care oferă instant informaţii legate de tipul, numărul şi localizarea pe punte a cabinelor disponibile şi tariful acestora detaliat în timp real cu toate taxele aferente.

Site-ul Croaziere.net are o nouă secţiune interactivă de testimoniale, unde fiecare poate uploada păreri şi experienţe din croaziera efectuată. De asemenea, aici puteţi regăsi şi o „enciclopedie a croazierelor”, cu informaţii complete si complexe despre vasele de croazieră, despre destinaţii dublate de imagini şi filme reprezentative. Noua versiune a site-ului oferă posibilitatea de salvare a croazierelor efectuate cu toate detaliile şi înscriere automată în programul de fidelizare Captain Club Croaziere.net.

„Pentru colegii noştri agenţi oferim, de acum înainte, posibilitatea de  generare/listare în câteva secunde a fiecărui itinerariu cu descrierile aferente complete. De asemenea, punem la dispoziţie contra unui abonament fiecărei agenţii doritoare un API profesionist care va oferi agenţiei acces la cele peste 15.000 de itinerarii de croazieră (fără a le încărca în site-ul agenţiei cu copy-paste)”, subliniază Ioan Băşea.

Noul sistem va oferi acces agenţiilor revânzătoare la următoarele funcţionalităţi: destinaţii de croazieră, porturi, date de plecare ale croazierelor din baza de date, linii de croazieră, descriere şi condiţii de anulare, vase de croazieră, categorii de croazieră, filtrare la căutare, excursii opţionale, best deals.

Despre Croaziere.net

Înfiinţată în urmă cu 10 ani, la Cluj, compania Croaziere.net by Office Travel este singurul touroperator român specializat strict pe croaziere şi acreditat CLIA (Cruise Lines International Association – Asociaţia Internaţională a Liniilor de Croazieră), ACE (Association of Cruise Experts – Asociaţia Experţilor în Croaziere) şi Sea Trade. Compania Croaziere.net este acreditată pentru 25 de linii de croazieră şi are acces permanent la platformele electronice de rezervare ale acestora, 24/7. Acesta constituie un avantaj incontestabil, confirmarea rezervărilor efectuându-se online, instant. Managerii Croaziere.net sunt absolvenţi Master Cruise Counselor, curs de  4 ani la CLIA Academy SUA, o specializare exclusivă în promovarea şi vânzarea croazierelor, constituind totodată o cerinţă obligatorie pentru acreditarea CLIA a unei agenţii (conform modelului legislativ american). Datorită faptului că piaţa de croaziere s-a dezvoltat mult în ultimii ani, Croaziere.net a decis să deschidă, de-a lungul timpului, sedii şi în Bucureşti şi Constanţa. Agenţia Croaziere.net vă mulţumeşte dumneavoastră, reprezentanţilor mass-media, pentru interesul acordat! Numai cu sprijinul dumneavoastră putem să ne facem cunoscute produsele şi, în primul şi în primul rand,să informăm corect publicul din România privind marea oportunitate oferită de produsul turistic de croazieră. Astfel câştigă toată lumea!

www.croaziere.net / expert@croaziere.net
Ioan Băşea
Director general croaziere.net
0733555612 
0733 555 612 / 3 / 4

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page