Plăcerile vieţii, Seducţie — November 5, 2013 at 17:15

Vibratorul si barbatul…

by

Vibratorul este una din cele mai incitante si atractive dintre jucariile sexuale. El poate fi folosit atat de femeile singure cat si in cuplu pentru sporirea aventurii in pat.

Majoritatea femeilor au nevoie de stimulare clitoridiana constanta si deseori prelungita pentru a putea obtine un orgasm.Vibratorul poate oferi stimularea necesara pentru fiecare. Oferta de vibratoare este printre cele mai variate, de diferite forme, marimi si culori. Unele au vibratie reglabila altele au un singur nivel de vibratie.

Pentru cupluri, un vibrator va mari  satisfactia in doi si le va implini fanteziile mutuale. Vibratorul se poate aplica pe clitorisul femeii in timp ce barbatul ii face sex oral.

Vrei sa faci o surpriza placuta partenerului de viata? Chema-l intr-un joc sexual. Ia un vibrator, cel mai indicat este Tantra Beam, si plimba-te cu el de-a lungul penisului. Poti opta pentru anumite nivele de vibratii in functie de modul cum il reglezi. O viteza mica a vibratorului asezat cu grija pe varful axului barbatiei alaturi de mangaierile facute cu cealalta mana pot sa iti conduca partenerul spre o placere nebanuita.

tantra beam

Ii poti mangaia perineul si scrotul cu un vibrator mai mic sau cu un vibrator in forma de deget. Tantra Beam este cea mai buna alegere in acest sens. Un vibrator, multa pasiune si lubrifiant din belsug poti asigura partenerului satisfactii intense. Nu numai femeile se lasa invaluite de farmecele unui vibrator. Ar fi total discriminatoriu ca o astfel de placere sa nu fie incercata si de barbati. In momentul felatiei, alaturi de mangaierea inerenta adauga si un pic de vibratie naucitor de placuta pentru partener.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.