De pe la noi, Editoriale — June 4, 2017 at 18:19

Vasile Iliuță țintește țiganii din Răzvani și grupurile vulnerabile în alegerile de la Lehliu-Gară. Ăsta-i liberalism!!!???

by

fotografiile sunt grăitoare:Iliuță,Corbu și alții fac campanie în locul lui Bănescu

18664654_1074468362653400_639920164696165853_n

motto: din cocoș nu faci găină nici din curvă gospodină

Laurențiu Bănescu este candidatul PNL  la funcția de primar al orașului Lehliu –Gară. Are șansele lui și un număr de cetățeni care  o să-l voteze. Personal cred că este o personalitate pentru orașul Lehliu-Gară, dar nu are anvergura de lider politic. De aceea nu v-a câștiga.

Părerile mele nu au valoare de adevăr absolut.Ce însă ,adevărat,  este că o dată cu începerea campaniei electorale și chiar mai înainte orașul Lehliu-Gară  a devenit brusc ținta mai multor oameni din anturajul  lui Vasile  Iliuță,președintele consiliului județean.

O ”oaste de strânsură”  încropită de Iliuță pentru a contrabalansa puterea politică a lui Iulian Iacomi.

Vasile Iliuță se implică vădit și exagerat,imoral și cu mijloace ilegale în bătălia de la Lehliu-Gară din două motive:

-are un conflict personal cu Iulian Iacomi

-un orgoliu nemăsurat și o aroganță nemaiîntâlnită de  a arăta că el este omul politic numărul unu în județ.

După ce a pierdut lamentabil la grupa mare, în fața lui Drăgulin și a lui Filipescu, se bagă la pitici.Va pierde și aici!

Angajați din consiliul județean,consilieri județeni,fermieri,primari acoliți lui,Corbu Constantin,Ionel Tatu, la comanda lui Iliuță și sub conducerea lui  nemijlocită, vin și înterțin în satele aparținătoare orașului Lehliu-Gară atmosferă de grătare cu mici și paranghelii electorale.

Oamenilor de factura lui Iliuță se datorează cocoțarea în funcții  a  indivizilor de de teapa lui Corbu și Tatu. Indivizi condamnați de justiție.   Oameni care devin foarte curajoși și deștepți, când au gașca în spate, față de cei slabi și mielușei, obedinți când dau de cei puternici.

18664494_1075348792565357_8375792317461404567_n

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă, precum şi indicii privind existenţa conflictului de interese de natură penală în cazul mai multor foşti şi actuali aleşi locali.

Pe lista ANi se regăsesşte şi primarul comunei Grădiştea, Corbu Constantin. Conform inspectorilor de integritate, în perioada 27 decembrie 2012 – 5 aprilie 2016, primul gospodar al comunei a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de reprezentant al U.A.T. comuna Grădiştea în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. „SATUL NOU GRĂDIŞTEA” S.R.L., încălcând astfel prevederile legale ale art. 87, alin. (1), lit f) din Legea nr. 161/2003(adevarul.ro)
La data de 10.10.2016, Ionel Tatu a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe un termen de supraveghere de 2 ani de la rămânerea definitivă a sentinței. A fost condamnat pentru infracțiuni prevăzute de Codul Muncii, prin folosirea de mai mult de 5 persoane ca forță de muncă la negru. Instanța a dispus ca Ionel Tatu să execute și o pedeapsă accesorie de 40 de zile de muncă în folosul comunității. (http://marinbadea.ro)

 

Cu oameni de felul acesta și altfel de faună, adunați de prin județ și aduși la Lehliu–Gară vrea Vasile Iliuță vicepreședinte PNL și Constantin Corbu prim- vicepreședinte PNL,  în lipsa unui candidat capabil să câștige primăria Lehliu –Gară, să reprezinte liberalismul.

Semidocți ,agramați și îngâmfați vin să țină discursuri electorale la Lehliu-Gară și-îl marginalizează pe Bănescu, îl trimite în derizoriu-vezi foto din campania electorală-făcându-i deservicii lui Bănescu, nerealizând că majoritatea din Lehliu–Gară  este de altă fatură decât majoritățile din Grădiștea și Vîlcelele.

”Oaste de strânsură” de la consiliul județen Călărași(funcționari) și acoliții lui Iliuță din județ, vin să umple un mare gol pe care Bănescu îl are:lipsa echipei

Țiganii din Răzvani și grupurile sunt  ținta lui Iliuță,  numai că țiganii s-au deșteptat și ei și nu toată lumea este de cumpărat așa cum crede Iliuță.

Ce tragică inversiune trăim azi. Așa zișii liberali folosesc metode populiste pentru câștigul  cu orice preț, în timp ce neglijează electoratul specific: elitele,oamenii cultivați,educați,rafinați,oamenii capabili să trăiască prin eforturi proprii și nu așteptând pomană de la Iliuță. Ăsta-i liberalism!!!???

Este incorect și imoral dacă nu și ilegal ce faceți la Lehliu –Gară! ”Oastea de strânsură” din tot județul adus pentru a-l sufoca pe Iacomi și a-l face pe Bănescu, nu este credibilă.

O sugestie pentru Vasile Iliuță: Dacă vrea să se confrunte cu Iulian Iacomi la Lehliu-Gară să-și dea demisia și să candideze.

Adevărul va triumfa! Iliuță NU!!!!

 

Nelu Bălașa

 

 

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.