Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Comunicate de presă — May 18, 2017 at 22:28

Precizări referitoare la articolul apărut astăzi, 17 mai 2017 în publicația: „Argument„ cu titlul: „Dorinel Dincă-Președintele Asociației Județene de Fotbal: Degeaba se investește în copii și juniori și ne mândrim cu rezultatele  lor, dacă la echipa mare, a Dunării Călărași, nu li se dă nici o șansă„

by

Stimate domnule director, Nelu Bălașa

Stimată redacție a publicației Argument

Clubul AFC Dunărea 2005 Călărași nu dorește să intre în polemică sau într-un „război„ pornit de anumite publicații.

Clubul oferă transparență totală și, de asemenea, asigură o deosebită atenție grupelor de copii și juniori. În acest context, vă reamintim faptul că toate centrele de juniori au obținut anul acesta rezultate notabile la nivel național. Acest lucru îl puteți verifica pe site-ul Federației Române de Fotbal la secțiunea:„ competiții„.

În ceea ce privește declarațiile președintelui AJF Călărași, Dorinel Dincă, oficialii Clubului Dunărea au venit cu argumente clare pentru a demonta în mare măsură știrea apărută astăzi în publicația dumneavostră.

caseta tehnica dunarea

  1. Dunărea este singura echipă cu doi U16 prezenţi pe teren concomitent. Aveți și link-ul frf.ro aici: http://www.frf.ro/competitii-masculin/liga-2/regula-u21-gabriel-toma-al-doilea-2001-si-al-11lea-u17-folosit-in-acest-sezon-id21158.html
  2. Dunărea este singura echipă din campionatul Ligii a 2-a care la anumite meciuri a avut în teren și pe bancă numai juniori. Drept dovadă vă dăm spre observare unul dintre meciuri: Foresta – Dunărea 1 – 1 din etapa a 19-a a sezonului regulat când Dunărea a avut la dispoziție 9 juniori! Aveți caseta tehnică a acelui meci atașată și link-ul aici: http://www.frf.ro/uploads/file/Pdf/Liga%202/casete%2020162017/L2_20162017_etapa19.pdf
  3. Vrem să specificăm faptul că în lotul Dunării Călărași se află și Alexandru Dincă, fiul președintelui AJF, Dorinel Dincă, un tânăr foarte talentat, un junior de perspectivă pentru viitorul echipei.
  4. Este pentru prima dată în istoria clubului nostru de la înființare când echipa de seniori se bazează pe maxim 8-9 juniori aflați în primul 11 sau pe banca de rezervă.
  5. Tot pentru prima dată, specificăm și că de la echipa noastră a plecat în probe în Anglia, dând probe la Wolverhampton FC, juniorul călărășean, Gabriel Toma. Vezi link-ul aici: http://www.frf.ro/echipa-frfro/calarai-toma-jr-pleaca-in-anglia-la-wolverhampton-fc-id21592.html

În încheiere, ne-am dori ca publicația dumneavoastră să fie în continuare obiectivă și să relateze, în spiritul fair-play-ului, bineînțeles, fiecare acțiune a clubului nostru.

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași

catalinnitu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.