People-Passion-Performance — July 29, 2017 at 20:31

O companie chineză a realizat o dronă capabilă să transporte oameni pe distanțe mari.Să fie acesta vehiculul viitorului? VIDEO

by

Să fie acesta vehiculul viitorului?  VIDEO

O companie chineză a realizat o dronă capabilă să transporte un om pe o distanța de 20 de km.„Știți cum e să stați într-un Ferrari ? Acest lucru este de 10 ori mai plăcut”, a spus George Yan, co-fondator al Ehang t într- un interviu pentru DailyMail. Dacă ne luăm după costuri – drona are un preț de 200.000 de mii de dolari – aceasta se arată a fi un vehiculul de transport al oamenilor cu bani, datorită ușurinței de manevrare, a confortului, dar și a faptului că pasagerul nu are nevoie de permis de pilot.

Drona este prevăzută cu 8 motoare, are o autonomie de zbor de 20 de km,viteza maxima este de 100 km, iar capacitatea totală de transport, care include și pasagerul/pilot, este de 200 kg. Chinezii dau asigurări că vehiculul este foarte sigur. ” Totul este controlat de soft. Acesta alege ruta cea mai optimă de transport, astfel încât nu va exista nici o coliziune cu alte drone sau obstacole care ar putea apărea. Dacă dăm timpul înapoi cu 100 de ani vom vedea că atunci când ne-am dat jos de pe cal și am dezvoltat autovehiculele oamenii au avut aceleași preocupări și neîncredere în realizarea proiectului”, a mai spus George Yan.

 

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.