Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Editoriale — July 20, 2018 at 14:27

Marius Barbu, omul care sfințește locul sau locuri în care îți place să trăiești la Călărași: Berăria Centrul Vechi

by

Întreprinzătorul este o persoană cu un talent deosebit în a iniţia schimbări şi care este înzestrat cu trăsături ce se regăsesc la doar un segment mic al populaţiei.

Intreprinzătorul este o persoană care identifică oportunități pe piață și care își asumă riscul și responsabilitatea valorificării acestor opotunități,mobilizând resurse pe care le gestionează inovativ în scopul obținerii de profit prin satisfacrea unor nevoi ale oamenilor.

Marius Barbu este un tînăr intreprinzător care după ce a creat brandul „La Barbu”multă vreme un reper pe piața călărășeană,l-am regăsit cu bucurie la „Berăria Centrul Vechi”

La fel ca și cu locația „La Barbu” când a transformat un loc fără importanță și fără atractivitate într-o locație  care și azi este în topul preferințelor, Marius Barbu a înviat locația din colțul pieței centrale.

Marius Barbu este omul care sfințește locul. A creat o locație în care îți place să revii.

Conceptul,punerea în practică,meniul gustos și atmosfera deosebită face din „Berăria Centrul Vechi” unul din locurile în care îți place să trăiești la Călărași și care întrunește toate caracteristicile unui brand valoros pentru Călărași.

Acesta nu e un articol publicitar. Este o admirație sinceră pentru un om pe care-l prețuiesc și o valoare pentru comunitatea în care trăim. Intreprinzătorii duc lumea înainte!

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.