Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Evenimente — May 16, 2018 at 11:06

Dupa 10 ani ! Emoția amintirilor este fulminanta

by

Emoția amintirilor este fulminanta, te transpune in timp azi am fost iar noi parca nu s-a schimbat nimic parca ne-am întâlnit după o zi de școala și începeam orele.

Am fost prezent la intalnirea promotiei Liceului Teoretic Mihai Eminescu al carui elev am fost.

Cu emotie si dragoste am ajuns in curtea liceului, am ajuns in clasa unde am studiat in timpul liceului, multe amintiri frumoase se napustesc asupra mea la vederea colegilor, profesorilor celor cu care eu am empatizat.

Ne intalnim dupa 10 ani si parca doar ce incepeam orele, discursurile colegilor mei ma fac sa simt un sentiment care nu l-am mai trait si nu l-am mai simtit pana atunci, o stare de falie a timpului, ma salveaza cum a facut mereu doamna dirginta Iordache si ma face sa ma simt deosebit.

Ajungem la restaurant pentru a sarbatori aceasta reuniune frumoasa, toti bucurosi, toti intr-o stare de ferie ne regasim.

Vreau sa va felicit pentru organizarea acestui eveniment pentru intreaga promotie, o preocupare deosebita si calduroasa pentru intalnirea noastra. 

Victor Balasa

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.