Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Politica locala — May 23, 2017 at 02:09

Iulian Iacomi a sunat adunarea preliminară în fața primăriei din Lehliu-Gară

by

IMG_3034

În această seară(luni 22 mai2017) Iulian Iacomi, a sunat adunarea preliminară. În fața primăriei din Lehliu Gară!

Au venit susținătorii lui. Mulți! Mulți și buni! Spălați, educați, devotați. Consilieri locali,medici,profesori,intreprinzători particulari,specialiști și muncitori.

În acest moment la Lehliu Gară, Iulian Iacomi este liderul, este câștigătorul din start la orice competiție electorală. Oricine va candida împortiva lui este outsider.

iacomi cupe

Se va vedea, în alegeri, că Fănuș Moga „candidatul independent” nu face doi bani (d.p.d.v.politic)  fără Iulian Iacomi şi nici Laurenţiu  Bănescu oricâte impulsuri  i-ar da Iliuţă, (financiare, cu activişti din judeţ sau…”) …oricum PNL joacă o cacealma ieftină la Lehliu Gară. (cacealma gândită şi înfăptuită de Iliuţă). PNL nu are organizație în adevăratul sens al cuvântului la Lehliu-Gară.

Iulian Iacomi va câştiga prin el şi forţa echipei lui, pentru că este un lider recunoscut,pentru că are echipă și o organizație politică. Laurenţiu Bănescu şi Ştefania Moga oricât iar împinge de la spate, iar trage, i-ar anima Iliuţă, nu au stofă de lideri. Se va vedea în rezultatele de la alegeri.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.