Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Anunţuri — May 25, 2018 at 14:41

ECOAQUA SA: Anunț

by

ECOAQUA SA-Sucursala Calarasi, informeaza clientii beneficiari ai serviciului  de alimentare cu apa potabila  si de  canalizare, ca in perioada  mai- iunie 2018, desfasoara activitatea de notificare a tuturor datornicilor de la blocuri si case in vederea recuperarii sumelor restante, conform procedurilor existente la nivelul societatii.

Prin prezenta, notificam  clientii restantieri cu privire la obligatia achitarii acestor servicii in termenul legal inscris pe factura.

Atentionam debitorii ca in cazul neachitarii imediate si integrale a debitelor restante notificate, ori a neprezentarii la sediul societatii noastre pentru plata partiala si/sau esalonare, vom proceda la debransarea de la reteaua publica de distributie a apei si canalizare conform art.32 din Legea nr.241/2006 si vom recurge la recuperarea sumelor pe care ni le datorati pe calea executarii silite.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.