Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Politica, Politica locala — February 16, 2019 at 17:04

Drăgulin de-a-ndaratelea…în dezvoltarea municipiului Călărași

by

*Motoarele diesel au coborât la un minim istoric în Europa

*Cum ar fi afectată Europa de Est de moartea dieselului în Germania ..

*Honda va elimina, de anul viitor, toate motoarele diesel –

Mașinile diesel vor fi interzise în Roma, iar tendința asta va domina Europa

Peugeot întrerupe dezvoltarea motoarelor diesel 

Motoarele diesel in pericol? Anumite predictii spun ca ele vor disparea pana in 2020!

Motoarele diesel, pe cale de dispariţie în Europa..

Suzuki și Mitsubishi renunță la motoarele diesel în Europa

Revoluţie în industria auto. Nissan renunţă la motoarele diesel în Europa

Gata, s-a TERMINAT o EPOCĂ. Fără MAȘINI DIESEL! 

PwC anunță sfârșitul motoarelor Diesel

UE declară război motoarelor diesel. Franța ”lovește” prima cu o legislație anti-diesel

În curând, mașinile cu motoare diesel vor deveni mult mai scumpe ca utilizare. Uniunea Europeană a început să facă primii pași în direcția măsurilor anti-diesel, iar Franța este țara care pregătește cea mai drastică legislație.

Renault se aşteaptă la dispariţia motoarelor diesel de pe majoritatea modelelor sale europene

Masinile electrice le vor scoate de pe piata pe cele pe benzina si motorina.

*************************************************************************************************

Am redat mai sus câteva din titlurile unor importante instituții media din lume cu privire la realitățile lumii și tendințele despre motoarele diesel.

 Și în acest timp,drăgulin primarul municipiului Călărași,ignorant,în stilul caracteristic  a  mai prins o ocazie să își asume prin fake-uri de presă faptele altora.Și-a mobilizat țuțerii să aburească populația cu “realizările” lui.Trompetele lui drăgulin au prezentat acest fapt ca o realizare istorică…însăși așa zisa lui declarație cu această ocazie trădează tonul triumfalist,autosuficiența,demagogia și ignoranța….

 Operatorul local de transport a cumpărat 4 autobuze turcești cu motorizare diesel și umflă acest fapt care mare realizare.Un fapt de-a-ndaratelea în raport cu tendințele de progres contemporane.

  Municipalitățile smart cumpără autobuze electrice cele mai performante (pentru reducerea poluării ,creșterea confortului și eficienței transportului public). Cumpără  autobuze dotate cu tehnologii inteligente care comunică cu stații de autobuz inteligente, cu gadgeturile și telefoanele  inteligente ale cetățenilor și instituțiilor. Au soluții inteligente de management al traficului. (https://www.argumentpress.ro/mercedes-benz-ecitaro-autobuzul-urban-100-electric/)  

(https://www.argumentpress.ro/autobuze-electrice-alimentate-wireless/)

https://www.argumentpress.ro/premiera-mondiala-vw-sedric-va-fi-in-viitor-un-autobuz-scolar-inteligent/)

(https://www.argumentpress.ro/stockholm-primele-autobuze-electrice-autonomefara-sofer-din-scandinavia-iar-cursele-vor-fi-gratuite/)

https://www.argumentpress.ro/cluj-napoca-isi-dezvolta-din-ce-ce-mai-mult-conceptul-de-smart-city-si-va-avea-si-autobuze-electrice-pe-langa-numeroase-aplicatii-care-ajuta-pe-locuitori/

 Prin ignoranță,aroganță și tupeu,drăgulin, a compromis  conceptul și paradigma smart-city,chiar și un eventual proces de implementare,invocându-le cu diferite ocazii și neînțelegând nimic din tendințele inteligente ale dezvoltării orașelor.

 De aceea avem unul dintre  cele mai rudimentare sisteme de transport local cu mijloace de transport uzate fizic și moral iar în loc de stații de autobuz  avem niște locuri unde sunt prinse “niște table” care să semnalizeze locul de unde ar trebui să fie sații de  autobuz… municipalitatea nu are nici o preocupare pentru transportul local…

https://www.argumentpress.ro/statiile-de-autobuz-din-calarasi-poate-una-dintre-cele-mai-evidente-dovezi-ale-neglijentei-si-sfidarii-cetatenilor-de-catre-primarul-daniel-dragulin/

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.