Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De pe la noi — May 17, 2017 at 11:27

Dorinel Dincă-Președintele Asociației Județene de Fotbal: Degeaba se investește în copii și juniori și ne mândrim cu rezultatele  lor, dacă la echipa mare, a Dunării Călărași, nu li se dă nici o șansă.

by

Dorinel Dincă

Ce șanse oferă Mihalcea juniorilor călărășeni!!!???

Dorinel Dincă-Președintele Asociației Județene de Fotbal: degeaba se investește în copii și juniori și ne mândrim cu rezultatele  lor, dacă la echipa mare, a Dunării Călărași,nu li se dă nici o șansă, a declarat Dorinel Dincă pentru Argument.

În condițiile  în care nu există nici un obiectiv (!!!???sublierea nostră) ar trebui să se dea credit și să fie folosiți juniorii călărășeni, atâta timp cât promovarea era ratată din start și nici problema  retrogradării nu se pune… a continuat Dincă.

Așa cum și domnul  președinte al consiliului județean, Vasile Iliuță, a declarat ,de nenumărate ori  în conferințele de presă  banii publici trebuie folosiți pentru formarea și promovarea tinerilor călărășeni și nu…risipiți pe mercenari… spune Dorinel  Dincă.

Jucători și antrenori, venetici, care te lasă baltă în secunda doi,care nu dau randament și sunt  chiar 7-8 cazuri în acest campionat (Ciocîltău,Țîră,Silviu Ilie,Modra, ș.a. )sunt ținuți,plătiți și folosiți în loc să se dea credit tinerilor jucători călărășeni.

Care este scopul cheltuirii banilor publici,întreabă  președintele AJF Călărași,atât timp cât juniorii care se pot roda și crește valoric prin joc și pot asigura viitorul echipei ,te poți baza pe ei,sunt ai noștri, nu sunt folosiți acum, când jocurile nu au nici o miză!!!???

Tinerii formați la Călărași,pe bani publici, se gândesc să plece spre alte zări…Mihalcea să nu uite că și el a fost junior și cineva i-a dat o șansă.El ce șanse le oferă juniorilor călărășeni? A întrebat Dorine Dincă.

La Dunărea Călărași nu există interes pentru construcție și viitor. Sunt câțiva,din păcate în poziții de decizie, care urmăresc  rezultatele prezentului pentru ei și folosesc acest lucru ca rampă de lansare și justificări pentru viitore finanțări mai mari. Echipa și viitorul ei sunt în pericol, a încheiat Președintele Asociației Județene de Fotbal.

A consemnat Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.