De pe la noi, Editoriale — May 10, 2017 at 21:21

Decăderea Centrului Cultural o consecință a politicii președintelui Consilului Județean Vasile Iliuță și a acoliților lui: Emil Mușat, Elisabeta Neagu,Bebereche Valeriu

by

Iasbella Grosu

Decăderea Centrului Cultural o consecință a politicii președintelui consilului județean, Vasile Iliuță, a acoliților lui: Emil Mușat, Elisabeta Neagu, Bebereche  Valeriu și a tuturor celor care prin vot sau prin inacțiune, sau prin tăcere, au susținut  mazilirea Alinei Jipa și numirea  Isabellei GROSU pe o funcție în care își dovedește incompetența și neputința. E nevinovată!!!???

Până și presa favorabilă lui Iliuță a sesizat și… a și scris despre faptul că Centrul Cultural rebotezat de Iliuță, Centrul de Creație…auzi!!!…by the way și ce creație!!!??  nu are stagiune de teatru,  nu mai sunt spectacole, artiști îndrăgiți.

Festivaluri consacrate cum este și Flori de Mai și-au pierdut atractivitate și strălucirea. Sala de spectacole s-a transformat în sală de ședințe pentru partidele politice.

Cu alte cuvinte un fiasco total! Rod al incompetenței, amatorismului, bunului plac, improvizației și provizoratului pe care președintele consiliului județean le promovează în administrația locală.

După ce a pus pe butuci spitalul județean de urgență, acum se arată efectele și la centrul cultural…în curând și la echipa de fotbal…

După cum se vede oamenii mai iartă, timpul și incompetența NU…Te ajung din urmă …Vasile!

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.