Mâncare şi Băutură — April 8, 2017 at 21:29

Brioșe cu piept de pui și ciuperci servite cu sos de iaurt,avocado,usturoi verde  și nuci

by

17841711_1380846528620132_765881174_n

original Nelu Bălașa

O rețetă simplă,ușor de realizat dar savuroasă și sănătoasă

?

 

-un piept de pui dezosat

-100gr ciuperci proaspete

-ardei  gras tricolor rosu portocaliu,verde  câte un sfert

-150 gr mozzarella

-200 gr de iaurt

-2 ouă

-200 gr  de făină

-2 fire de usturoi verde

-mărar , pătrunjel

-sare,piper

?

?

?

 

Pentru sos

Iaurt,avocado,piper,sare,un fir de ustroi verde

Se fierbe în apă cu sare pieptul de pui. Cât fierbe curățăm ciuprcile și le tăiem cubulețe de ½ cm pe 1/2 cm,la fel ardeiul gras,usturoiul vrede și pătrunjelul.

După ce se fierbe tăiem pieptul de pui în cubulețe de ½ cm pe 1/2 cm

Punem intr-un castron pieptul de pui și legumele tăiate la care adăugăm iaurtul și ouăle,mozarela ,sare și piper după gust și amestecăm cu o lingură de lemn.

Se umple forma de brioșe unsă în prealabil cu unt topit si se presară deasupra mozzarella.

Se bagă la cuptor.

?

?

?

Sunt delicioase ataât reci cât și calde servite simplu sau cu sosuri pentru carnea de pui

Noi am ales sos sos de iaurt,avocado,usturoi verde și nuci

?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.